Bekijk hier referenties van tevreden klanten

Parket Vandycke maakte de afgelopen jaren talloze mensen gelukkig met zijn houten vloeren. Het bedrijf kan talrijke referenties in Moerkerke, Damme en in de regio Knokke - Brugge – Maldegem voorleggen. Zowel particuliere als professionele klanten weten de kwaliteit van de materialen, de perfecte plaatsing en de nauwkeurige afwerking van Parket Vandycke enorm te waarderen.

Wij realiseren uw droomvloer

Dankzij onze ruime keuze op het gebied van massief en meerlaags parket en laminaat, uit eigen huis of van andere topmerken, beschikken wij over alle troeven om uw droomvloer te realiseren. Meestal plaatsen wij deze vloeren ook zelf, maar ook doe-het-zelvers kunnen hun bestelling bij ons plaatsen. Onze vakmannen staan steeds klaar om u van gericht advies te voorzien.

Contact opnemen

Bekijk hier onze referenties in Moerkerke en omgeving en doe alvast de nodige inspiratie op. Al die werken kunnen we ook bij u realiseren. Hebt u nog vragen over de aanleg van uw terras in hout? Of over de mogelijkheden van steigerhout? Neem dan zeker contact op. Wij komen ook langs voor onderhoud & renovatie van uw parketvloer.