Steigerhout kopen aan de beste prijs

ONS VOLLEDIG ASSORTIMENT EN PRIJZEN ZIJN TERUG TE VINDEN IN ONZE WEBSHOPS

Bent u van plan om tuinschermen ,steigerhout , tuinhout in Moerkerke en omstreken te plaatsen? Neem dan zeker contact op met Parket Vandycke, bekijk ons volledig assortiment en prijzen, de trend van het moment.

Assortiment en prijzen

Prijzen steigerhout / tuinscherm / terrasplanken/ palen , balken, platen ..... Prijzen op deze pagina zijn Prijzen per meter of per stuk EXCL BTW

1 -vers niet gedroogd 3 x 19,5 x 300 CM = €/M1

bestellen via webshop

Nieuw steigerhout zijn zeer fijngezaagde vuren planken. Het hout is glad van structuur, schuren is niet perse nodig. Hartstikke makkelijk om gelijk aan de gang te kunnen gaan en eindelijk de picknicktafel of buitenkeuken in elkaar te timmeren om daarna moe en voldaan te kunnen genieten! Goed om te weten is dat het hout wat wij leveren NIET uit China komt.

2 - oud gemaakt vergrijst vers 3 x 19,5 x 300 cm = € /M1

bestellen via webshop

bestellen via webshop Steigerhout OUD GEMAAKT is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen, waardoor het ook wel wat weg heeft van sloophout. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look'.Als u binnen met het hout gaat werken is het raadzaam om de planken een weekje te laten acclimatiseren in verband met het vocht. De planken zijn namelijk versbezaagd en kunnen altijd nog iets gaan werken. Overigens is het hout ook een prima product voor buiten!Door het hout te schuren komen er allerlei mooie kleuren naar boven wat de planken weer een heel andere 'look' geeft.

3 - OUD GEMAAKT VERGRIJST VERS 1,3 cm X 19,5 cm X 300 CM= €/M1

bestellen via webshop

OUD GEMAAKTE STEIGERPLANKEN 13 mm dun Uniek bij ons , Dit zijn de ideale planken oud gemaakt steigerhout voor wanden vloeren lambrisering enz enz..Het zijn de gewone oud gemaakte planken die u bij ons gewend bent alleen dan in de dikte gezaagd

4 - OUD GEMAAKT VERGRIJST VERS 5 CM X 19,5 CM X 300 CM= €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

NIEUW! De AANRADER voor komende winter om binnen te klussen. Steigerhout OUD GEMAAKT DIK 50 mm is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen, waardoor het ook wel wat weg heeft van sloophout. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look'.De planken zijn winddroog en liggen hier lekker binnen, dus je kan meteen aan de gang om dat gewilde meubelstuk te maken. Overigens is het hout ook een prima product voor buiten!Deze extra dikke planken zijn wel heel erg extra, extra mooi om een robuuste tafel, bureau of kast van te maken. Door het hout te schuren komen er allerlei mooie kleuren naar boven wat de planken weer een heel andere 'look' geeft. Daarom is de voorraad uitgebreid met 1 -en 2-zijdig geschuurde planken.

5 - VERS STEIGERHOUT 2 X 19,5 X 300 CM = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Vuren 20mm zijn zeer fijnbezaagde nieuwe vuren planken. Het hout is glad van structuur, schuren is niet perse nodig. Hartstikke makkelijk om gelijk aan de gang te kunnen gaan en eindelijk de picknicktafel of buitenkeuken in elkaar te timmeren om daarna moe en voldaan te kunnen genieten! Goed om te weten is dat het hout wat wij leveren NIET uit China komt.

6 - GEDROOGD STEIGERHOUT 3 X 20 X 300 CM = 2,75€ /M1 NU PROMO €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nieuwe vuren gedroogde planken zijn ovengedroogd, waardoor de werking van het hout minimaal is. De planken zijn net als het nieuwe steigerhout fijngezaagd en makkelijk te verwerken. Het voordeel in vergelijking met nieuwe planken is dat je net nieuw gemaakte meubel keurig zijn vorm houdt. Aan de slag dus!

7 - GEBRUIKT STEIGERHOUT 1,3 X 19,5 X 250 CM = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

GEBRUIKTE STEIGERPLANKEN 13 mm dun Uniek bij ons , Dit zijn de ideale planken gebruikt steigerhout voor wanden vloeren lambrisering enz enz.. Het zijn de gewone gebruikte planken die u bij ons gewend bent alleen dan GEDOUBLEERD , ( gedoubleerd is in de helft gezaagd )

8 - GEBRUIKT STEIGERHOUT 3 X 19,5 X 250 CM =€/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Gebruikte steigerplanken hebben hun authentieke ruwe look door het gebruik in de bouw . Door weersinvloeden zoals regen, zon en wind maar ook zeker door vuil en cement zijn de planken gehard en hebben een mooie grijsgrauwe kleur gekregen. Gebruikt steigerhout is een stuk duurzamer dan nieuw steigerhout.

9 - T + G VLOER GEBRUIKT STEIGERHOUT 3 X 20 X 280 CM = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nieuw in ons assortiment, steigerhouten vloerdelen met mes en groef! Deze vloerdelen zijn speciaal voor u voorzien van mes en groef. Ook zijn de welbekende ijzeren krammen eraf gezaagd en hebben we de planken vakkundig geschuurd. Zo heeft u een kant en klaar product!

De vloerdelen worden vakkundig gesorteerd. Ook zorgen we ervoor dat de hartkant van het hout boven ligt. Dit is om uw vloer zo recht mogelijk te krijgen.U kunt de delen ook gebruiken voor wanden, meubels of andere toepassingen.

10 - T + G GRENEN VLOERDELEN 2 X 18 X 300 CM = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Vers gezaagd hout ruikt altijd lekker maar deze grenen vloerdelen ruiken wel heel aangenaam, het is vast de geur van de dennenboom waar ze van zijn gezaagd. Nieuw dus, in ons assortiment. De eerste planken mét mes & groef, zelfs aan de kopse kanten, lekker handig om zelf de vloer of wand in een flits te maken. De planken kan je zoals vroeger veel gedaan werd blank laten of transparant lakken maar nog veel mooier is om ze licht te beitsen met een white-, grey- of blackwash zodat je de nerven en noesten er nog doorheen ziet. Een hele hippe tip, lak ze helemaal dekkend wit of zwart voor een prachtige effen vloer, lambrisering of wand met en rustige uitstraling. LET OP, wij raden u aan om de vloerdelen zo snel mogelijk te verwerken en te behandelen wanneer u het binnen heeft, dan is het goed beschermd tegen intrekkend vocht!De grenen vloerdelen zijn gedroogd, geschaafd én hebben mes en groef.

11 - MONTAGE PROFIELEN 3 X 3 X 300 CM = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

12 - DOUGLAS VELLINGDELEN / DAKBESCHOT,BLOKHUTPROFIEL
16 X 116MM X 4 METER = €/M1
18 X 185MM X 5 METER = €/M1
28 X 185MM X 3 / 4 METER = €/M1


Nieuw in ons assortiment, Douglas met mes en groef!Deze delen zijn zeer goed te gebruiken voor het maken van tuinmeubels, overkappingen, verandas, schuttingen enzovoorts. De delen hebben een mes en groef en zijn 28mm dik en passen mooi ik elkaar. Het douglashout is een duurzaamheidsklasse 3 en gaat dus onbehandeld zeker 20 jaar mee. Onbehandeld verkleurt het hout wel naar potloodgrijs,

13 - DOUGLAS ZWEEDS RABAT (DROOG)
12 / 22 X 195MM (180MM WERKEND) = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Het enorm populaire Douglas rabathout. Het rabat heeft een kopmaat van 12 / 22 x 195mm en werkt 180mm. Voor 1m2 heeft u 5.56 m1 rabbat nodig. Dit rabathout is erg geschikt als gevelbekleding of als schuttinghout. Het zijn Douglas delen die ook gedroogd zijn! Hierdoor kunt u dit gelijk verwerken. De delen zullen wel verkleuren naar potloodprijs indien u er niets aan doet. Als u de natuurlijke kleur wilt behouden kunt u de rabatdelen het beste behandelen met impregneerolie.

14 - ZWART VUREN ZWEEDS RABAT (DROOG)
10 / 24 X 195MM (180MM WERKEND) = €/M1

BESTELLEN VIA WEBSHOP

NIEUW in ons assortiment. Het enorm populaire zwarte rabathout. Het rabat heeft een kopmaat van 10 / 24 x 195mm en werkt 180mm. Voor 1m2 heeft u 5.56 m1 rabbat nodig. Dit rabathout is erg geschikt als gevelbekleding of als schuttinghout. Het zijn vuren delen die eerst geimpregneerd zijn en daarna zwart gespoten zijn. Hierdoor is het een zeer duurzaam rabatdeel dat net zo lang meegaat als douglas rabat! Het grote voordeel van dit rabat is dat u er niets meer aan hoeft te doen, enkel monteren tegen uw gevel en u bent klaar!

15 - DOUGLAS TERRASPLANKEN VLAK/GROEVEN
2,5 X 14 X 300 CM = €/M1

Geeft bijuitstek een natuurlijke effect aan uw terras met een douglas vlonderplank 25x140mm.Dedouglas vlonderplank 25x140mmheeft een strakgeschaafd profiel, waarmee u uitglijden voorkomt. Dankzij de harde, duurzamehoutsoort, gaat het product jaren lang mee! De douglas vlonderplank 25 x 140 heeft ook een prachtigerosé gloed, vind u niet?

16 - SLOOPHOUT

Sloophout wordt voor veel toepassingen gebruikt. Wanden, vloeren en meubels zijn bijvoorbeeld erg leuk om te maken van sloophout. Maar ook kleine decoratiestukjes of knutselwerkjes worden van dit levendige hout gemaakt. Wij verkopen 2 maten sloophout, zowel smal als breed. Er is dus voor ieders wat wils!

17 - HARDHOUT TERRASPLANK RIBBEL/GROEVEN
2,1 X 14,5 X 305 CM = €/M1

Deze hardhouten vlonderplanken van 21mm dik en 14,5cm breed zijn voordeliger qua prijs dan Bankirai. De bovenzijde is voorzien van grof reliëf en de onderzijde van fijn reliëf.

18 - BANKIRAI KEEPERS VINGERLAS VOOR TERRASSEN 4 X 6 X 300 CM = €/M1

19- AZOBE HARDHOUTEN SCHUTTINGSPALEN / TUINPALEN 60 X 60 X 300CM = €/STUK

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Hardhouten schuttingpalen van Azobé zijn populair en worden veel gebruikt voor schuttingen, pergola, en bijvoorbeeld beschoeing. Azobé is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort met duurzaamheidsklasse 1 en het FSC keurmerk. De palen zijn puntgezaagd, daarom makkelijk hanteerbaar. Door de weersinvloeden verkleurd azobe als het niet behandeld wordt naar potloodgrijs.

20 -BETONPLEX - 18MM / 18MM X 250 X 125 CM= €/STUK


21 - SCHROEVEN

BESTELLEN VIA WEBSHOP

PROBO snelboorschroeven gegalvaniseerd 45 x 5.0 mm. Doos 200 stuks

PROBO snelboorschroeven gegalvaniseerd 4.0 x 40 mm. Doos 200 stuks

PROBO snelboorschroeven RVS 4.5 x 5.0 mm. Doos 200 stuks

De Probo snelboorschroevenzijn bij uitstek geschikt voor snel werken met steigerhout zonder voorboren,

door de snijkop en de knurling boren de schroeven zelf voor en werkt het dus vele male sneller zonder voorboren!
De ribbelsonder de kop zorgen ervoor dat de snelboorschroeven netjes het hout in trekken.

22 - TUINSCHERM EN BETONPAAL MET PLAAT

BESTELLEN VIA WEBSHOP

 • TUINSCHERM ZWAAR 180 X 180 CM , GEVEZEN PLANKEN VAN 16MM X 140 MM GEIMPREGNEERD = € /STUK
 • GEÏMPREGNEERDE PLANKEN 16MM X 140 MM X 180 CM = €/M1
 • BETON TUSSENPAAL 12 X 12 X 275 CM - GLEUF 55 MM = € /STUK
 • BETONPLAAT 40 X 3 X 180 CM = € /STUK
 • BETONVOET VERZINKT 9 X 9 = €/STUK
 • PAALHOUDER VERZINKT 9 X 9 = €/STUK
 • GEIMPREGNEERDE PALEN = €/STUK

Tuinscherm Prijzen Zijn Excl Btw
Prijzen Van Steigerplanken Zijn Prijs Per Meter Excl Btw
Wij Leveren Aan Huis , Vervoerkosten Naargelang Afstand
Prijzen Zijn Niet Bindend En Kunnen Veranderen Naargelang Prijsschommelingen Bij Geleverd Hout

23 - DOUGLAS STEENSCHOTTEN
100 X 140 X 5CM, SLECHTS €,- PER STUK

BESTELLEN VIA WEBSHOP

Douglas Steenschotten worden gebruikt in steenfabrieken om stenen die net gebakken zijn op te laten drogen. Steenschotten zijn samengesteld uit planken hout, (in dit geval Douglas) die door een ijzeren verbinding heel strak bij elkaar gehouden worden. Aan de kopse kanten zit een verzinkte metalen c-profiel voor de bescherming. Door het vuil en de warmte van de stenen die net uit de oven komen krijgt een steenschot de vintage look. Steenschotten kunnen aan twee kanten gebruikt worden en zijn erg hip om te gebruiken buiten als terras, vlonder, vloer, schutting, beschoeing en nog veel meer. Wees creatief. Een kleine tip: Zet twee schragen van bijvoorbeeld Ikea onder een steenschot en voila, een hele leuke tafel!

24 - DOUGLAS CONSTRUCTIE BALKEN PALEN

BESTELLEN VIA WEBSHOP

 • 50 x 75 mm per meter €
 • 50 x 150 mm per meter €
 • 63 x 175 mm per meter €
 • 100 x 100 mm per meter €
 • 120 x 120 mm per meter €
 • 150 x 150 mm per meter €
 • 200 x 200 mm per meter €

Douglas constructie balken palen, ideaal om uw tuinhuis, overkapping, veranda enzovoort van te maken!!! Beschikbare lengte's:3m - 4m - 5m - 6 m

GRAAG even van te voren doorbellen of mailen wat u nodig heeft, niet alle maten zijn altijd voorradig!

Steigerhouten loungebanken / tuisets / ...... Stel uw lounge samen en maak een keuze uit 1 , 2 of 3 persoons loungebanken Of geef uw afmetingen door zodat deze precies in uw ruimte past . Bijhorende tafeltjes en plantenbakken kunnen uw terras tot een mooi geheel maken . Prijzen variëren naargelang grote van uw bank
 • 1 persoons 75 cm breed zitvlak = euro
 • 2 persoons 150 cm breed zitvlak = euro
 • 3 persoons 225 cm breed zitvlak = euro
 • Prijzen zijn voor de loungebanken zonder kussens

HEEL VEEL TOEPASSINGEN

Robuuste meubelen van hout passen in bijna elk interieur zowel voor bedrijven als in uw wooninrichting. Uniek voor bij u thuis. Maar ook winkeliers presenteren hun producten nog beter met mooie, unieke stellages en display-blokken van steigerhout. Kapsalons, drogisterijen of modezaken leggen de link met hout om hun producten beter tot uiting te laten komen.

Wat te denken van een sfeervolle wachtruimte of toonbank? Vanuit een brede expertise in steigerhout is Parket Vandycke uit Moerkerke uitstekend gewapend om u deskundig te informeren en te adviseren.

 • Trefwoorden
 • steigerhout
 • vergrijst
 • oud
 • verouderd
 • vers
 • droog
 • tuinscherm
 • azobe palen
 • bankirai
 • keuring
 • douglas
 • zweeds rabat
 • dakbeschot
 • gedoubleerd
 • steigerplanken
 • betonplex
 • profielen
 • prijs
 • prijzen
 • goedkoop
 • levering
 • terras
 • terrasplanken
 • blokhutdelen
 • parket
 • meerlaags parket
 • laminaat
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken